Monday, October 18, 2010

Qualiti time with family

gambar tiada motif...


Salam pagi Isnin kawan2 semua...


Ok hari ini ada rasa fresh tak? Iyela kan, dah 2 hari melepak2 bersama famili tercinta di hujung minggu :) As for me, Sabtu tiada apa yg best sebab encik abang stand by kerja. Semalam okla sikit. Kami breakfast di luar bersama. Nasi lemak, roti kosong 2 keping dan 2 cawan teh tarik :) Husna makan berselera sungguh disuap ummi dan abah. Mahsyuk! Lokasinya di Kg.Permatang near to Teluk Rubiah. (sori no pictures :P)


Tengahari masak sama2 encik abang. Sy masak kari daging dan ikan kembung goreng. Encik abang masak sayur goreng dan sambal ikan bilis :) Sedap makan sama2 lepas sessi masak memasak. Tp sementara masak2 tu, Husna gilir2 kami layanla kan :)


Petangnya, lepas Asar...kami jalan2 ambil angin di Teluk Senangin. Takla menarik sangat pantai ni macam kat Teluk Batik. Tp, orang kata sunset kat sini cantikkla. Tak dan nak tunggu sampai sunset, panas benar rasanya. Kami cabut balik dalam pukul 6.30pm tu :)


Malam tidur awal sikit. Letih seharian buat aktiviti bersama kan. Seronok pun yer. Sebab rasanya masa terisi dgn sempurna dan saling berkomunikasi antara satu sama lain. Hehe. Ada yg jelous tak? Sy memang setuju, masa bersama famili adalah kualiti time yg paling penting untuk kita jagai dan nikmati :)




ok,till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

Fieza79 said...

mmg jeles sbb kami sefamily cuma lepak umah je tk g mana pon last week...rasa bosan je...

SyidaGorjes said...

wah, bestnye dapat jalan2.
semalam sgt tak bersemangat.tak masak pun kat umah (pernah ke masak?)hehehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

slmt bergumbira..
yup, family 1st..

chugie said...

semalam dah petang baru kami keluar p cari lunch! huhuhu.. bantai makan dimsum sampai lebam!

nieda said...

seronok tgk pemandangan laut..hilang stress



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi