Sunday, October 24, 2010

Sedih kena tinggal

Sedihnya rasa hati, my ibu abah sudah otw back to Johor pagi tadi. Part Husna paling sedih. Dia nak ikut sangat atok nenek naik kereta. Pak Lang nya siap buat satu round jalan2 sebab dia nak ikut sangat. Kesian pun ada tengok muka Husna beriya2 nak ikut. Dia dah biasa asal orang start enjin kereta mesti nak bawak jalan2.

Sy pun sedih juga :( memang dasar anak manja dgn parents. Ikutkan, sy diizinkan encik abang untuk ikut mereka balik Johor tp bila fikirkan semula, kasihan pulak kat beliau. Memang disuggest oleh beliau, tp tu la bila pulak masanya beliau nak balik Johor untuk ambil sy dan Husna. Sy kata, tak apa...boleh naik bas from Johor. Tp mustahillah kan, dgn Husna berdua saja. 2 wks starting from tomorrow, may be akan ada waktu encik abang pulang lewat malam from his work. Huhu. Apa nak dikata, dah nama pun kerja kan. Sabar je la.

So, tadi lepas my parents balik kami bawa Husna jalan2 pusing2 Manjung. Sampai tertidur2 la dia. Muka straight je. Muka kasihan orang kata. Senyum tak, gelak pun tak. Memang terasalah kesedihannya ditinggalkan atuk and nenek. Tak ada orang nak melayannya lagi buat masa ni. Poor my baby, sorry yer sayang. Next time kita balik Johor ok!

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

arini Husna sy pon kena tinggai..
huhuhu, mommie pun!
abah die dh start kije, huhuhhu..
sadisssss!!!

hadina said...

alahai...cian lak kat husna yer kena tinggal dgn atok n nenek..
farhah pun kena tinggal dgn tok dia gak td...selalunye farhah nak ikut tok dia balik kay tee...tp tak dpt lah kan.... :)
budak2 cmtu lah kot ye....bila dah lama sikit main dgn dia, mesti nak ikut kan..

Huda said...

leily - la..sian juga kena tinggal..same2 la kite..

hadina - mmg kan, kesian je tgk mereka nangis nak ikut same..

Izan Ishak said...

mesti husna rindu ngan atuk n nenek kan...takpe2 nanti ada masa balik jhr plak ye sayang~~

nieda said...

ala..siannya. sama mcm Humaira kalau Atuk johor balik pasti nangis nk ikut.

ApasH said...

kesian Husna..

Bab ske ikut org naik keta tu sama je ngn Qaseh. Kalau tak dapat ikut sure melalak nye. Maybe bg dorang best benor dapat naik keta jalan2..heheh



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi