Thursday, October 28, 2010

Setelah 3 kali...

Alhamdulillah, rasanya Husna dah ok dari perihal poo poo itu. Masuk kali ke 3 dia masih poo poo cair tp tak banyak. Abah in law sy called tadi dia kata, itu mungkin sebab panas. Erm, memang panas pun 2-3 hari ni. Tp Husna kuat minum air masak. Sy tunggu2 juga yg kali ke 4 kut ada, tp so far tak ada sampai sekarang. Ada juga sedikit info sy perolehi dari internet. Boleh tengok sini untuk fahami jenis warna najis anak anda. Mudah2 an dia tak apa2la kan. If berlanjutan, memang kami akan bawa Husna ke klinik segera.

Thanks for kawan2 yg beri pendapat tadi yer :) Sangat appreciate it!

ikhlas,

Huda~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

[-suziey-] said...

ouh kesiannya husna..aah kasi dia byk minum air..panas tu..tu yg poo poo dia cair jek..

Huda said...

suziey - dah bg dia minum air dgn banyak..mmg panas manjung ni.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi