Monday, October 04, 2010

Suka Benda Free!


Hehe. Benda free kan, siapa yg tak nak? :P

Last month rasanya, sy request for sample thru iklan kat majalah Pa&Ma. Pet Pet Diapers size L. Husna sekarang pakai size M lagi. Memang Pet Pet pun yg Husna serasi pakai. Tambah2 now, Pet Pet dah improve banyak.

Huggies ke, Mamy Poko ke, Drypers ke, Fitti ke dia langsung tak tahan. Eczhema kan. Tp di samping pakai dispo diapers ni, Husna turut sy pakaikan dgn CD. Dah ada 8 keping cd Husna. Tengok mood rajinla umminya nak membasuh :) Mungkin nak tambah lagi tu soon adik dia nak keluarkan. Better pakaikan cd, if menjadila plan sy ni :P

So, tadi encik kurier datang hantar. Husna suka sangat sampai nak gigit2 plastik Pet Pet tu :P Isk3. Boleh try size L lepas ni, tp badan Husna kecik aje...may be lama lagi baru nak tukar ke size L tu.



ok till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

samalah kita...suka free ni...kita pun ada dapat satu...

Ieda Al-Habsyi said...

hohoho! ieda pon suka benda free :)

chugie said...

bestnye dpt sample free..

Izan Ishak said...

husna excited smpai gigit plastik pet pet ye...

kak izan dah lama tak dpt free gift. sblm ni dumex pernah dpt towel, bag kecik. skrg ni dah takde~~

Fariz Finie Family™ said...

benda free...
kita pun suka..
suka sangat..
huhu

Anita, Mummy Adzryl said...

husna nmpk bam bam.. tp pakai size M lagi ke? adzryl x sampai 9kg lg pun, tapi dah pakai L. lg selesa. M cam sendat je. huhuhu. yeap. sama lah. blom ni pakai drypers, now adzryl pakai petpet. nampak selesa. petpet pun byk improve kan. hehehe.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi