Friday, October 15, 2010

Sukan Komanwel, Budget 2011

Sukan Komanwel New Delhi sudah berakhir malam tadi. Sy tak tengok pun, pergi shopping kat Giant :) Okla, pencapaian atlet kita agak memberangsangkan dan boleh diberi tepukan gemuruh juga.

Ada beberapa sukan yg langsung tidak menunjukkan prestasi bagus malah menghampakan. Contoh, eh malasla nak sebut di sini :) Sy berpendapat, mereka harus belajar dari kesilapan. Kalau sekadar bercakap...'fokus kita bukan di komanwel, tp sukan asia...' erm...sepatutnya pada sy la kan, sukan komanwel ini juga bisa menjadi batu loncatan kepada mereka untuk meraih kepercayaan kita rakyat Malaysia. If sukan komanwel pun tak boleh lalui, bagaimana nak tempuh sukan asia yg pastinya lawan mereka banyak yg handal2. Tepuk dada tayna selera :)

Ok, habis sukan komanwel. Sekejap je lagi, PM nak bentangkan budget 2011. Sy nak tengok je la, sebab sy pun sebahagian daripada rakyat Malaysia kan, cuma dah tak bekerja. Encik abang pula GLC. Ada bonus ke untuk staff GLC? Huhu. Tak pernah lagi sy dengar. Tengok je la. Kalau boring boleh tukar ke channel 106, Husna paling suka dengar zikr :)

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

Amy Syaquena said...

salam huda...

amy datang singgah sini n folo, hubby amy cakap dia kenal hubby awak...

chugie said...

ramai yang tengah tunggu bajet ni.. espc gomen!

Faryza said...

waaa sudah ada astro n streamxy.. bagus..
ehhehe
dulu pening2 duk nak pilih..ekkekeke

[-suziey-] said...

haih..syioknya la org keje gomen ni..asyik je la dpt bonus la itu la ini la..huhu..

Nia said...

salam ziarah Huda,

hehe..setuju pedapat Huda tu. kot ye pun fokus sukan Asia, takkan tak nak perform masa Sukan Komanwel, ye tak?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi