Monday, October 25, 2010

Sweet kan bila bangun pagi

Pagi tadi sy dan Husna bangun sama2 ok! :) I mean, after Subuh tu and encik abang dah pergi kerja, sy sambung balik tidur sambil bf kan Husna.

Tidur2, mimpi2...then sedar2 dah 8.30am :P Kantoi bangun lambat. Husna pun terus bangun sama. Isk3. Budak ni memang awal bangun nya. Pernah dia bangun jam 6am time kami nak solat Subuh. Husna bangun pagi tadi terus senyum2. Sweet je tengok rupanya :) Menceriakan hari sy :)

Muka buchuk2, tp sedap dicium :) Jom tengok aksi budak baru bangun dari tidur...




mata sepet2 bangun tidur...buchuk! :P



no! no! no camera ummi...


ok itu je nak update :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

zurazari said...

dear dok manjung gak eh?
zura dok kat fasa 2I...

tak sangka jumper kat alam maya kan??

Fariz Finie Family™ said...

mata sepet... i lyke :)

CuppyCakeMommy said...

waaaaa..bucuk2 macm ni mmg sedapp untuk di gomoll..bauh masyammm lah ada umpppp...meh geget hidung husna sket

chugie said...

betul2!! sokong tu huda.. sangat sweet tengok muka die baru bangun tido n senyum je, tp kalau die nangis, adoiyai!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi