Wednesday, October 27, 2010

Tidur lena tanpa gangguan

Ah syoknya tidur malam tanpa sebarang gangguan kan :)

Beberapa malam ini selama lebih kurang seminggu juga, sy dapat rasakan yg sy boleh tidur lena tanpa gangguan sang nyamuk. Yer la selain Husna yg sekali sekala bangun minta digarukan badannya, itu tak termasuk gangguan.

Sy mengucapkan terima kasih kepada beliau kerana menjalankan tugas dgn baik dan good job! Sangat berpuas hati. Tiada bau asap, tiada semburan or apa2. Just buka dan biar sampai pagi esok. Confirm nyamuk tak gigit. Serius bagus. Since kami ni tidur dalam air cond, tak sesuaila kan pakai lingkaran tu. Sy memang tak suka bau asapnya yg berkepul2 tu. Melekat 1 badan esoknya. Lagi satu, tak bagus untuk kesihatan kan. Pakai yg ini ok! Sangat best!

Kawan2 dah pakai ke? If rumah tiada nyamuk, tak ada problem sangat. Tp rumah kami ni memang ada nyamuk tersembunyi. Walhal, jam 6.45pm lagi dah tutup pintu siap2. Dia tetap masuk ikut lubang2 yg ada.



inilah rupanya...senang kan :)
boleh dibawa ke mana2 juga...



note: ini bukanlah iklan ubat nyamuk, sekadar berkongsi pendapat :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

nieda said...

pakai juga yg ini kalau travel. kt rumah pakai ubat nyamuk elektrik tu

ApasH said...

1st time akak guna mende tu masa kat spital bersalinkan Qaseh. Dalam pantang pon guna gak duh bawah katil single. Kata tidur kt ruang tamu. Selain tu guna gak yg ubat nyamuk letrik tu. Xde le berkesan sgt sbb ruang tamu luas kan..

Huda said...

nieda - bagus kan yg ini :)

kak apash - hehe..kena apply kat tmpt yg kecik la kan..

chugie said...

xde bau pape ke huda?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi