Wednesday, November 03, 2010

19mo Husna

Husna dah 19mo hari ini :)
Sangat happy tengok dia membesar di depan mata setiap hari
Habit terbaru suka menjerit sesuka hati...

Budak rajin, bila kita suruh dia akan buat dgn senang hati contoh suruh kemas barang dia memang dia akan buat tp lintang pukangla kan :)
One thing, dia suka usap2 perut ummi bila dia teringat nak buat...motif? :)
Suka makan sekarang ini, good girl...
Abah balik kerja, dia yg gamit dulu...ummi selalu terlambat sedikit :)
Banyak bertanya budak ini..."apa tu?..", "mana?.." jenuh juga nak menjawab...macam iklan burung apa?

Ummi, abah sayang kamu...
Kamu tetap menjadi poojaann hati kami...

happy 19mo Husna! another 5mo ummi akan continue bf kamu, insyaAllah selagi mampu (wlupun doc yasmin tegah)

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

CuppyCakeMommy said...

i lagi 7mo babe..caiyokk caiyok for both of us

Fieza79 said...

sweet je anak2 kecil ni kalu berkata2...best melayan cakap2 dgn dorang ni..terhibur..!

ApasH said...

happy 19mo husna!!

chugie said...

so sweet husna! moga sentiasa jadi anak yg menggembirakan hati ummi n abah ye sayang..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi