Friday, November 26, 2010

3 cerita in 1

Salam Jumaat kawan2,

Hari ini Alhamdulillah nampaknya line internet kembali cergas :) Ada kerja2 pembaikan rupanya dekat area rumah sy ni. So tu yg tak dapat2 nak connect tu.

Semalam emas ke 9 kita dah dapat kan thru Sukan Asia tu. Tahniahlah kat kontinjen kita. Tp sedikit kecewa untuk hoki, tak apalah, bukan rezeki mereka.

Semalam sy tengok juga TARA tu. Kesian Jess & Lani pula tersingkir. So now, 3 saja yg ke final. Sy rasa mereka memang bernasib baik :) Semua layak menang, all the best kat mereka tu!

Semalam sy ada cerita pasal BE kan, hehe. Sorila, bukan untuk tujuan menunjuk2 tp share kegembiraan bersama kawan2 semua :). Ada rezeki insyaAllah sy akan belanja kawan2. Amin. Sy tak pernah kan, last year macam hambar je blog sy ni. This year, sy kira macam budak baru belajarla kan.

ok nanti sambung lagi~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

*azni* said...

salam huda,
makna nye kedua2 blog azni akan follow blog penganjur contest tu la?camtu ke?issh,buta it betul la..

nieda said...

haah, smlm tgk gak sukan aisa..bangga malaysia dpt emas kesembilan

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sib baik dah ok senang nak on9 kan kiter punyer tenet kat opis ni semalam bengong2 sikit

chugie said...

smlm pun tengok gak hoki tu.. frust tul, kite kalah!

[-suziey-] said...

erkkk xfollow pn sukan asia n jessie n lanie tu..hehhehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi