Thursday, November 04, 2010

6 dalam 1


image from here


Sy suka :) *ngee*

Anda suka tak? Sedap juga yg terbaru from pizza hut ini. Duk usha2 iklan pizza ditayangkan oleh en.nuffnang, sy pun siap terliur :) *tq en.nuffnang sebab berjaya buat sy teringin nak makan*

Order size yg regular saja. Huhu. Memang meletopp! *gaya macam promoter lak*

Tp memang sedap pun, makan dgn cili sos bg mereka yg tak gemar cheese ni. Bg pedas2 sikitla kan. Kalau tengok iklan kat tv tu pun kelakar, demi nak dapat makan pizza cheesy 6 ni sanggup budak2 tu memotong rumput dan membasuh kain baju :)

So, bg yg belum jomla try sekali. Order yg regular dulu, if rasa sedap sampai berebut2 makan, baru order yg besar punya!!!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

chugie said...

sy pun terliur tengok cheese yg banyak dlm pizza tu.. nk try, tp x try2 lg..

EiJa ZaQuaN said...

me pun like pizza ..tp cheesy 6 ni me blom try lagi..haruss nnti terjah pizza hut..hehee..

*azni* said...

sedap nye..nyum nyum..xtau bile nk g terjah pizza utk mkn cheesy 6 ni..

zurazari said...

da penah try... tp tak best sgt la...
macam biaser jer..
beria g try ari tu=)

p!nkerton said...

time panas confirmm lazat ni. tapi kalo sejuk muak sket kot?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi