Friday, November 19, 2010

Baby Buds


Ada yg sudah cuba ke produk ini? Baby buds.
Sy tengok kat farmasi macam nak try beli sebab dia organic made kan. Dan Husna may be sesuaila sebab dia ekzema.

Sudahnya, sy request dulu free sample from website dia. Dan sudah dapat hari ini. Mahu try kepada Husna, kut ok bolehla continue lepas ini. Cetaphyl, Husna masih pakai body foam and mouistrizernya. Mahal sikitla, tp sebab klinik panel so tak payah bayar. If baby buds ini ok, no need pakai cetaphyl tu kan.

Lagi 1 sample produk yg sampai hari ini ialah mamil gold susu untuk Husna. Sy tak tahula kut dia nak atau tidak. Hari tu, sustagen dia macam suka dan habis pulak tu semua samplenya (6packet uall) Sy tak nak paksa dia, kami belum buat keputusan nak beli susu formula yg mana. Tunggu Husna try semua sample dan kalau boleh biar dulu. At least sy masih menyusukannya dgn breast milk. Hope sangat sampai dia betul2 tak nak. Ada lagi 5 bulan yer sayang :)




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

Faryza said...

alamak.. stem habis.malas nk gie beli nnt ye cik husna.heeheh

nieda said...

baBY buds mmg bagus..

chugie said...

x pernah try lg baby buds ni..

owh, cik husna nak di pisahkan susu ibu ye.. cian die..

Izan Ishak said...

k.izan pun tak pernah cuba lagi baby buds. sblm ni anak2 guna sebamed. tp skrg ni dah guna sabun lifebouy je. alhamdulillah...serasi even kadang2 dtg balik eczema dorg nih~

Huda said...

faryza - ooo..xpe next week leh pos laju :)

nieda - bagus ye..leh try kat husna ni..tq

chugie - masih dlm usaha..tp sy tak paksa dia biar dia benti sendiri..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi