Tuesday, November 30, 2010

BE baru tp bila nak up earningnya

Itulah, bila cerita BE memangla banyak. Tp rezeki nak cash out belum ada lagi :) sini sana orang duk cerita cash out kan. Belum ada rezeki sy lagi, apa nak dikata...hehe...Sabar Huda, insyaAllah nanti adalah tu. Chaiyuk2!



BE baru iklan DIGI tu. Molek je sekali sekala menari kat atas tu :) Thanks Nuffnang! Silalah bagi lagi banyak2 yer :)

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

[-suziey-] said...

sabar..hehe..buat cam kita..jarang skali tgk BE..hahahaha..mls nk tgk..klu income ribu riban rajin ler jgk nk tgk:p

nieda said...

hihi..sikit2 lama2 jadi bukit. nida pun x cash out lagi. hari tu plan bila dh cecah rm100 nk cash out tapi biar dululah..

NM02 said...

tak berapa nak rajin ar cek nuffnang. cuma bila tgk akaun betambah, baru rasa nak tgk asal dari maner. hahaha



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi