Thursday, November 04, 2010

Cuti 3 hari

Wow! Tadi encik abang balik lunch terus2 dia cakap, "cuti 3 hari...apa nak buat ni?"
Hehe. Esok raya kan, lusa tulat memang weekend. Apa kami nak buat ek?

Kawan2 ke mana? Jenjalan ke? Or just lepak2 di rumah? Ikut schedule, sy ada invitation wedding ceremony this Sunday, my exuniten kahwin. Erm...insyaAllah pergi kut.

Kalau pergi jalan2 dgn musim hujan nya, mesti tak best kan. Huhu. Ntahla, may be duduk2 di rumah saja kut, tengokla macam mana encik abang if dia tiba2 ada plan. *jenis tak ada plan, tiba2 saja*

ok till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

p!nkerton said...

huda, kita balik mjg esok :D insyaAllah kalau free boleh la jumpe. tapi tak janji sbb slalunye balik mjg mcm2 aktivity dgn family hihi :D

Faryza said...

kirim salam kat pengantin ye.

::Mamalyna:: said...

selamat bercuti!!!!

atfina said...

raya indu yer... xde plan la nak gi memana... dok umah makan roti canai je la kot :) biler la nak bawak anak2 yang dah petah ni ke zoo... hurrmmm.........



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi