Saturday, November 27, 2010

Di Rumah Saja

Pagi Sabtu tiada apa aktiviti pun kat rumah. Encik abang masuk kerja :(
Tinggallah kami ber2 di rumah kan Husna kan.
Rasa macam malas masak je hari ni, bantaila makan apa ada.

Td duk chek nuffnang, sedih pulak 1 BE dah jadi ME. 1st time jadi ME ni. Iklan Dutch Lady tu. Patut lama tak nampak dia keluar kat blog. Takpela, tak lama dia dgn sy...sy terima dgn hati terbuka :)




Harap2nya ada lagi BE baru yg akan diberi oleh en.nuffnang nanti :) Lagi banyak lagi bagus kan en.nuffnang. Sama2la kita membantu :)

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

Izan Ishak said...

samalah ngan k.izan...pagi ni tgk dah jadi ME dutch lady tu. dar rabu dah stop menari2 kat belog. hmmmm... manalah BE baru ni...huhu

Faryza said...

ehhh yeker... nk gie check la jap lagi..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi