Tuesday, November 23, 2010

Dream Car & BE



my dream car
*credit to google*



Dulu sy suka sangat dgn Mitsubishi Lancer sebab tengok design dia fuhh...memang mantop la kan. Tambah2 pulak tengok ada seorang doc panel kat Paka dulu tu pun pakai Lancer. Memang sy berkenan.

Tp lately ni, sy suka Mazda pulak terikut2 taste encik abang :) Tidaklah nak beli pun, saja suka2 minat kan.

Then, hari ini tengok iklan Mitsubishi kat nuffnang tu rasa macam WOW! Smart gak design dia. Cantik tak?*macam Eric Leong pulak* Kawan2 pun mesti ada kereta idaman kan. Boleh share sama kat sini. Mesti ada yg suka Civic, Accord, Camry ke, Vios may be, BMW mungkin. Hehehehe.

Iklan Mitsubishi tu actually antara BE terbaru sy dapat pagi ini. Bukak akaun nuffnang tengok dah masuk dalam list. Alhamdulillah. Ada lagi rezeki untuk sy dan kepercayaan dari nuffnang ini tidak akan sy persiakan.

Tqvm Nuffnang!




till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

*azni* said...

jeles la tgk sana sini org duk cite be tp azni nan ado pon..sedih...sob sob sob...

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
suka mpv..berangan nak ada estima..huhu..bilala bole dapat..;)

ibu_Arifa said...

hihihi..kebetulan pulak saya pun baru publish cerita kereta tadi... antara vios atau city. 2 tu jer hubby kasi saya pilih.

[-suziey-] said...

mahal giler la lancer ni..klu kita baik la amik MPV..

yatie chomeyl said...

akak suka VW new beetle tp mcm x practical pulak utk family huhuhu



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi