Friday, November 05, 2010

Entry di petang hari

Salam Jumaat :)

Dah petang2 baru nak update blog, mana ada orang nak baca pun hari ni...cuti kan.
Sy di rumah saja, duduk2 dan makan2. Encik abang baru masuk stesen lepas Asar td. On call, ada orang panggil masuk kut.

Husna main sendiri sambil baca buku. Apa nak ngomel petang ini? Oh2...malam tadi ada yg menonton the amazing race asia? Suspen je kan, tak habis lagi rupanya game di Aussy. So, kita tunggu next week. Kasihan juga if tiba2 Natasha & Hussein terkeluar semalam. Mereka kena penalti sebab Hussein tak dapat nak teruskan assignment. Hopefully tak la sampai terkeluar next week. Sy tengok, semalam semua peserta bersaing rapat. Ada tak harapan untuk Ethan & Khairie ni? Mudah2 an adalah. Sy nak tengok mereka menang :)

Ok itu saja untuk petang ini sambil2 menonton sinetron Cinta & Anugerah. Sikit je lagi si Gio nak ketemu sama Nabila, harap2nya berjayala scene itu :)

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

mekdonel said...

The real true great blog,

www.fdausamad.blogspot.com

Baca few entries..mesti jadi ketagih!

i'm not kidding..

Izan Ishak said...

kak izan selalu terlepas ARA.. :(

chugie said...

huda, meh lah join GA ni.. senang je tau!

http://chugiecontest.blogspot.com/2010/11/cik-warnida-giveaway.html

Zezebel said...

Salam kenal.
Tak dapat tengok Amazing race sebab ayah control TV kalau kat rumah. Siapa yang lead sekarang ni?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi