Friday, November 19, 2010

Ethan & Khairie dah tersingkir :(


Sy rasa macam nak banned je TARA :( Lepas ni tak mahu tengok lagi, boleh tak? Sedih sangat untuk Ethan & Khairie sebab mereka dah tersingkir malam tadi. Disebabkan salah pilih lencongan, mereka tak dapat teruskan race ini.

Sy target mereka akan teruskan race sehingga at least sampai top 3 pun okla kan. Tp nasib tidak menyebelahi mereka, sudah tersingkir di Bali semalam.

Sampai sekarang sy rasa macam ada sedikit penyesalan, tp nak buat macam mana dah bukan rezeki mereka. Sabar je la.

To Ethan & Khairie, u all dah buat yg terbaik! Dah banyak juga tempat u all mengembara, so jangan sedih2 and life goes on ok! :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

yatie chomeyl said...

alaaa ye ke? akak pun minat diorang neh, sedih la dah xde wakil malaysia huhuu

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
betul2..sedih diorg dah tsingkir..
dah xde mood nak tgk TARA..
x suka team Rich 2..huhu..

Jieda said...

samalah..kesannya masih terasa lagi samoai skang.ingatkan untuk minggu ni takde penyingkiran sama seperti episode yang pertama.Lepas ni takmo tengok lagi dah.Nak tunggu TARA musim ke 5 pula.

ezan said...

betul2..ezan pun frust je tgk dorg ni tersingkir.... :((

Huda said...

kak yatie - sedih sgt :(

ayu - hilang mood kan..isk3..

jieda - tu la..confirm xmo tgk dh :(

ezan - frust x hingat..

hadina said...

sedey keciwa semua ade..tp nak wat cmner kan bukan rezeki diaorg...
next week tetap akan tgk gak biar lah team Malaysia takde pun... :)
nak tgk ape lak cbran akan dtg..n sape lak tersingkir..we wait n see



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi