Thursday, November 11, 2010

Harry Potter, u all :)

Dulu masa bergelar student, WAJIB tonton cerita2 sequel macam Harry Potter, Lord of The Ring, apa lagi yer? Dah tak ingat...Kalau 3D macam Ice Age ke, Shrek ke, confirm mesti tengok. Sebabnya sy ambil course graphics & multimedia..so memang teruja tengok 3D animation :) Port nya di mana? Sama ada, Mines, Jusco Cheras Selatan, Mid Valley atau KLCC. Situ je la port2 yg dekat nak pergi :) Tengok ramai2 dgn gang2. Hari Rabu kut tak silap sy dapat murah sikit kan. Oh, terkenang zaman itu!

Yer la kan, dah tengok 1 part takkan tergantung gitu. Serius, sy memang layan cerita2 khayalan ni :) Sampai la ni pun tp tengok DVD je la. If tak pun download ke. Payah nak ajak encik abang pergi kalau tak iyer2. Tambah ada Husna lagila kan :) Tak pernah pulak bawa dia pergi cinema lagi. Last time sy menonton, bila ek? 2007 kut, gila dah lama kan. Sejak kahwin mana pernah lagi. Huhu.

So, Harry Potter nak keluar tak lama lagi ni. Boleh ke sy mengajak encik abang tengok ek. Tunggu je la kalau dia sudi, kalau tak kang sy ajakla sape2 nak :) Kalau tak pun, tengok trailer je la again and again!

*image credit to google*


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

Faryza said...

jom kita dating sesama... anak2 laki jaga?cam ne cun tak idea aku.wahhaah
rindu doh....
igt dulu keluar..driver kita epull hahahah klu harry porter ni plak serah pada hezli yg mmg muka mcm harry poter msia.ekkekekeke jln pun leh baca buku.

SyidaGorjes said...

tak begitu minat, tapi kalau dpt tiket free apa salahnya.

chugie said...

wah.. harry porter! sy siap ada VCD lg.. tp bukan sy yg beli, adik2 sy yg belikan..

puterihannan said...

tgk..tgk..jgn tak tgk...!!! addicted to Harry Potter sampai takleh tinggal satu episod pun..

p/s: kita pun ada citer pasal HP nih.. meh la singgah umah kita.. :D



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi