Thursday, November 18, 2010

Hobi Request Free Sample

Kalau kawan2 perasan, sy ni memang rajin request for free sample and join club kan. Lebih2 lagi mom's club and sample fm untuk Husna la *walaupun Husna taknak minum fm tu*

Hehe. Dah jadi macam hobi jugalah. Banyak sy request dan semuanya memang berbaloi :) Antaranya, susu Enfa, Anmum, Sustagen, S26, dan lain2 lagi.
Kalau benda lain yg sy pernah request seperti pad librease, poise, diaper pet pet, mami poko, drypers, huggies dan banyak lagilah :)

If can, semua sy nak request. Hehe. Semuanya sama ada thru internet, submit form yg ada di magazine or thru sms.

Terbaru sy join Mamil Mama Gold Club. Ada yg dah join? Dan dapat blanket for todd yg cantik ini :) Thanks very much kat Mamil Mama Gold Club! Sangat happy :)



ini sampulnya...



ini isinya bersama surat :)


Kawan2 ada yg hobi sama macam sy ni ke? If ada, kita serupala kan. Hehe. Jom ramai2 request for free sample!

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

hadina said...

cm best lah pulak asyik dpt free sample je ...
ni nak try gak...
tp katner ek...kalu ade khabar khabar kan lah yer :)

Faryza said...

dlm pama baru ada pampers baru..jom request.hahaha
tp aku nye req tak sampai2 lg.benci

Huda said...

hadina - ade yg kite boleh request from website mereka dan thru majalah pun ada..yg senang cari thru websitela yer :)

nieda said...

sonot tau, cma nida ni malas sikit..penah dapat sample utk pad je..nak kena merajinkan diri sbb mmg best dapat brg free



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi