Wednesday, November 24, 2010

Husna with botol susu

Husna sejak dah besar ni suka juga nak minum air dalam botol susu. Tp dia lagi prefer guna yg sedut2 tu lagi dari botol susu.

Dulu dia ada botol BROS, sy beli kat Popular. Tp accidentally terhilang semasa umminya ini sibuk memilih baju raya time bulan puasa hari tu. Sibuk memilih, botol air anak suka hati letak mana2 dah tak jumpa. Agaknya orang dah ambil sebab tengok cantik botol tu. Huhu. Lepas tu sy belikan botol air yg brand Anakku tu.

Sekali sekala tu dia request juga nak minum dalam botol susu. Ikut mood diala. Kalau dia nak, mesti cepat ok, janganla kita lambat2 confirm dia akan jerit2 mintak :)



minum susu sample...tp tak banyak...sikit je *action je lebih*



minum air masak...




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

Fieza79 said...

jnji dia mau minum Huda...bdk2 besot gitu mmg ssh nk berenggang dgn botol susu..!

*azni* said...

azni br stat ajr idul botol sedut2 tu tp dia mcm lbh suke guna puting..tak pandai nk sedut sgt..

Faryza said...

aku bukan ada bg dia botol susu tupperware ke? lupa laa..heheh

Izan Ishak said...

tapi baguslah kalau dia prefer cawan dari botol kan huda. twins n naufal blm boleh buang botol susu...tak taulah bila...jgn sampai besar sudah~

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

husna minum air dlm btol susu ek,.. huhuh, kak Husna lgla.. dh masuk 5 thn still lg isap susu dlm botol.. camne ni, thn dpn maw skola sudah...!!!! huhuhu, nak wat guane tataw ni.. :P

CuppyCakeMommy said...

husna nak ke minum formula dah..huhuu..mia still refused..tak mo langsung



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi