Monday, November 22, 2010

Kalau pindah rumah...

Nak tanya ni, if kawan2 yg ada pengalaman pindah rumahla kan.

Kalau kita pindah ke rumah lain, then macam mana dengan astro dan streamix tu? Kita kena call depa ke beritahu suh tukar line? Or macam astro tu just buat sendiri ke bawak sekali pindah piringnya tu.

Sy tanya ni bukan apa, saja tanya. Kut tiba2 kami nak pindah ke kan. Hehe. Kut je.

Tq kepada sesiapa yg sudi berkongsi perkara ini :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

Mummy Zara Sofea said...

cam sy aritu, call astro tuk tukar address, pastu yg plate astro tue, bukak n pasang balik sendiri (kawan suami yg psangkan).
klau astro dorang charge mahal, RM100 rsenye, xingt..
harga pasang lain, harga bukak lain..

chugie said...

emmm x de plak experience cam ni lg.. nak tau jugak ni!

nieda said...

based on my experience:
astro kena call service centre minta tukar address. Bab nak tukar plate tu boleh minta sesiapa yg pandai, sbb kalau astro yg tukar charge mahal.

streamyx kena call telekom untuk matikan line. bahaya, takut org curi line. kena request baru lah.

CuppyCakeMommy said...

tukar adress je babe..tapi charge buka and pasang dah lagi mahal dari u install balik baru



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi