Monday, November 01, 2010

Kami ke Kelab Shah Alam Selangor

Hari Sabtu 7petang, kami sekeluarga plus my PIL and Kak Long and Syifa' bergerak ke Saujana Utama, Sg.Buloh. Rumah siapa lagi if bukan rumah my adik ipar and kembar :)

Sampai dah jam 9malam. Seronok pula tengok2 si kembar dua beradik tu dah laju jalannya :) Cute je mereka berdua. Husna and Syifa' sama galak tengok mereka dan joinla main sama. Isk3. Dah macam nurseri pun yer. Gamat 1 rumah. Jam berapa tah baru Husna nak tidur, ummi dan abahnya ni dah letih tak ingat.

So, semalam sarapan macam2. Ada roti canai, nasi goreng. Oh2! Sy makan 2 keping roti canai itu! Memang dasar ibu mengandung makan tak hingat :P Tp itu je sy makan, nasi goreng tidak yer. Kan bagus makan dalam kuantiti yg sedikit tp kerap :)

Dah siap2 mandi semua and pakai baju cantik2...kami bergerak ke Shah Alam. Tp sebelum tu lepak2 dulu kat Tesco Extra. Sejam di situ barula kami gerak ke Kelab Shah Alam Selangor. Wedding anak sepupu my abah in law. Handsome dan cantik pasangan pengantinnya. Lupa nama mereka...mana tak nya, ingat nak makan je :) Memang sedap lauk pauk yg dihidangkan. Mujur sy tak tambah. Ada niat. Kui3. Husna and Syifa' la paling seronok sebab dapat lari sana sini :)

Selesai di situ, kami pun balik semula ke SU and lelap2 hampir 3 jam. Kemas2 dan dinner, jam 7petang tu kami gerak balik Perak. Singgah Tapah, hantar Kak Long. Then, Kg.Gajah sebelum kami terus pecut ke rumah kesayangan kami di Manjung ini :) Dah jam 11 time tu. Lepas bersihkan badan gitu2, kami pun bantai tidur. Letih seh!

till next~

note: device bluetooth handphone sy gagal mengesan laptop, maka cerita ini sepi tanpa gambar :(


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

chugie said...

rajin huda ke sini ye..

nieda said...

Saujana utama dekat juga ngan umah nieda di Puncak Perdana, bila2 dtg sini nanti boleh jumpa Huda.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi