Monday, November 29, 2010

Kole Besar

Dah petang baru sy sambung siaran yer :) Mana taknya, tadi ke klinik Yasmin for monthly chek up. Tp nantila sy citer pasal monthly chek up tu kan...

Kita layan dulu budak seorang ni. Alkisahnya, kami balik Kg. Teluk Sareh last Saturday tu. Dah pukul 6 lebih baru kalut encik abang ajak balik. Sebabnya Husna ajak jalan2. Dah kami tak tahu nak ke mana, sudahnya decided balik je umah atuk dia :)

Abah Husna tu demam2 lagi, tak jadi plan kami nak ke MAHA 2010.

Kawan2 ada tak yg pernah minum air dalam bekas macam ni? Besar macam kat bawah ni. Tu dia besarnya cawan Husna minum :)



cawan besar orang panggil kole...



muat2 muka Husna yg kecil molek tu :)


Kan, nampak tak muka Husna sudah hilang dek cawan tu...hehe...Abahnya start minum pakai kole tu, dia pun nak join sama :) Alahai budak kecik nak minum dalam kole besar...hehe

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

ApasH said...

Papa Qaseh pon selalu guna kole besar camtu especially time bulan pose. Tapi yg Papa Qaseh guna tu rendah skit kot. Besarnya cam sama. Mmg muat2 muka Qaseh..sebijik Husna..hahaha

nieda said...

ada juga minum dlm kole. kalau kt kg melayu subang atau kota damansara minum air kelapa sebiji mesti pakai kole mcm tu. masa preggy humaira mmg selalulah minum air kelapa. org kata elokkan..hehe itu yg minum

azwa_amani said...

huhuhu..husna ikut abhnya lah tu...

*azni* said...

kepala husna boleh muat dlm kole tu..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi