Friday, November 12, 2010

MAHA 2010 soon

Anda minat bidang agro? Ternakan or tanaman?
Encik abang sy sangat minat...
Last masa tahun 2008, dia pergi 2 kali ke MAHA ni. Sanggup bersesak2 an semata2 nak tengok spesis lembu or kambing yg besar2 tu. Lain2 pun dia tengok juga kat MAHA tu. Siap amik gambar u all :)

Sy pun terikutla sekali. Time tu tgh 2 mo preggy Husna. Tengah mabuk2 mual2 saja. Kena jalan jauh from parking. Tp ada sediakan tram. Saja nak berjalan sangat konon. Nasib baik tak pengsan. Macam2 makanan diorang promote. Produk tempatanla kan from FAMA, Agromas, tah apa lagi tak ingat.

Yg best nye pergi exhibition macam ni, banyak dapat goodie beg la kan. Dapat itu free, ini free. Pamplet free :P

So, this year MAHA datang lagi di tapak Mardi sebelah UPM Serdang. If berminat, boleh serbu nanti. 26 Nov - 5 Dis 2010. More info, click HERE.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

mamaaerish@eb said...

kalo dh minat.... aper2 pn leh jadik subject matter tuh snap kan?... :)

chugie said...

sy pernah pegi juga dulu.. sekali tu je lah sy pegi!

JaSSNaNi said...

ha... memang seronok.. kat maha tu.. kita pun pernah gi.. maha 2006 kat tempat yg sama.. time tu pegnen.. dah boyot gak.. dalam 7 bulan.. tapi kuat and gagah lagi dok berjalan.. lagi2 terjumpa lak ngan stall jual daging rusa.. terus beli balik wat sup tulang rusa.. hehehe..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi