Monday, November 22, 2010

Marina Waterpark again!

Hari Sabtu adik beradik encik abang dan PIL datang berkumpul di rumah kami. Seronok sangat sebab ramai orang kat rumah ni. Husna pun sukala sebab ada yg melayannya.

Lepas lunch, beli lauk je sebab barang kat rumah semua dah habis termasuk beras, kami pakat pergi mandi manda kat Marina Waterpark again! Last 2 wks kan baru datang tp kali ni datang lagi. Kali ni ada ayah Syifa' yg dah abih exam, maka syokla bantai mandi. Ada Epi aka Pakcik Husna, Mak uteh Husna and Pak usu Husna. Ramai kan. Total dewasa 9 orang bersama 2 toddlers. Elokla pulak cuacanya. Suam2 kuku tak panas sangat.

Ramai juga manusia yg berkunjung. Tp sayangnya, kami tak ambil gambar juga. Seronok sangat mandi sampai lupa nak snap2 the piccas. Lama juga mandi, sejam setengah. Paling seronok Husna and Syifa' . Siap tak nak naik dah. Nak berendam je kerjanya :)

Balik jam 6 baru sampai rumah. Letih seh, rasa macam nak tidur je lepas Asar tu tp tak elok pulak kan. Malam kami dinner simple je, beli kat pasar malam depan Giant. Jam 11pm baru tidur.

Itu je ceritanya yg tidak bergambar :(


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya pi bercuti lama dah tak pi PD tak de gambo ke huda ok tak marina

ApasH said...

waahh sudah 2x pergi..kami juga belum pernah pergi.

Petang smlm baru je lalu depan pasar mlm dekat Giant tu.

Sorry x calling2 huda..masa limited.

mamaaerish@eb said...

kami pn kalo dh main air... luper dh mkn & photo... ngeh3

chugie said...

bestnye dpt mandi manda n berkumpul ramai2 kan? lelebih lg skang ni musim tengkujuh.. nak mandi manda kat laut cam x berapa bekenan kat hati je.. baik mandi kat waterpark je.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi