Friday, November 12, 2010

Nasi Lemak 50sen

Sudah lunch kawan2 semua? Makan apa yer? Mesti sedap2 sebab Jumaat lunch hour lama sikit bagi orang perempuan sambil jalan2 shopping kan :) *terkenang zaman2 kerja dulu*

Ok, bg sesiapa yg belum lunch, mari dekat...mari dekat...hehehe

Apa yg best sangat tu? Sy ada nasi lemak 50sen. Nak tak? If nak, jom singgah rumah tengahari ini. Sy jamu dgn nasi lemak 50sen :)

Sy sendiri masakla kan...tak ada idea nak masak lauk apa, sy bantai masak nasi lemak. Tp timun tak ada dalam fridge..so apa yg ada je la kan...jemput tengok2 nasi lemak home made sy :)




eh...ini bukan nasi lemaknya...



tu kat bawah tu, nyum3...ada yg terliur tak? tak semestinya makan nasi lemak pagi2 je kan, now...malam pun boleh, siang ke, bila2 rasa nak makan pun boleh :)


simple dan sedappppp :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

chugie said...

sedapnye.. selamat umah kite jauh tau!

Faryza said...

aku blum mkn lagi nie..meh hantar sini

Izan Ishak said...

sedap tu huda...k.izan dah lama sgt tak masak n.lemak. tp pagi tadi baru makan..beli je~

Fieza79 said...

wahhh..sedap tu bt nasi lemak sniri...hehe sama je kfieza kalu bt nasi lemak mesti taruh dlm pinggan tu...dh tu menyenap...hehe serupe la..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi