Thursday, November 18, 2010

New Pyjama

Bestnya raya semalam. Dapat juga turut serta dalam proses korban. Tp tak tengok pun time lembu kena sembelih tu, sbb my FIL tak galakkan (tak elok untuk ibu preggy).

Korban tu Mak Yong (sepupu FIL) sekeluarga yg buat. Kami sekeluarga dijemputla hadir untuk memeriahkan majlis sambil ada kenduri doa selamat sikit. Dekat je pun rumah Mak Yong tu, tak sampai 100 meter kut. Tp still gedik naik kereta :)

Ok, ni saja nak share Husna dah ada new pyjama. Kat bawah ni pic pyjama dia. Belum basuh tuannya dah rasmikan hari tu. Lepas tu tak nak bukak lak tu. Sy dapat gak pancing dia cakap ajak mandi, so bolehla bukak baju tu.

Sweetla anak ummi pakai pyjama ni malam2 tidur nanti :) Eceh, nak tidur pun nak sweet2 yer. Lgpun, kami ni jenis suka jalan malam. Kadang2 balik kampung malam, shopping2 pun malam. Hehe. Faham2 je la, encik abang kerja siangnya. Sy nak pergi shopping dgn apa. Kenalah tunggu malam :)





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

Faryza said...

ok tak kualiti kain nye?

hadina said...

kalu jln mlm, elok pakai baju lengan panjang kan...tak sejuk sgt nnt..
budak2 kalu dpt benda baru, mane boleh lepas..hehehe
nasib baik ummi dia panjai meng"ayat"... :)

Fariz Finie Family™ said...

comelnya baju pink husna yer..:)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi