Thursday, November 11, 2010

Pengcapture no 1299 ialah...

Wow! Sungguh tak disangka2 ramai pula yg berjaya capture no 1299 tersebut.
Silap sy juga tak state siapa terpantas yg akan dapat hadiah misteri itu. Tp tak apa. Sy berbesar hati dan mengucapkan terima kasih banyak2 kepada semua yg menyokong dan tak henti2 menunggu no itu keluar :)

Di sini sy umumkan ada 4 orang yg telah berjaya mengcapture no tersebut. Ok, sy baik hati kan. So, nak bagilah hadiah kpd keempat2 mereka yg berjaya itu. Tp, nak bagi fair and square...untuk yg terpantas mengemelkan kpd sy yg akan dapat hadiah grand itu. Another 3 sy bagi hadiah lain ok! :)

Nanti tolong buat entry kemenangan di blog masing2 ok :) Tq.





TAHNIAH kepada....


semua nama2 di bawah ini


grand prize *eceh*



robiatul adawiyah @ 5.25pm

hadiahnya ialah 1 set ex10der seperti dalam gambar di bawah ini




yg lain2 ini sy belum fikirkan lagi hadiahnya...
insyaAllah nanti sy beritahu later..


@ 5.38pm


so tahniah sekali lagi kepada semua yg berjaya!!!
harap2nya semua berpuas hati ok :)

ada rezeki sy akan buat lagi next time...insyaAllah

*kepada nama2 tersebut sila emelkan nama penuh, alamat & no telefon. sooner or later sy akan poskan hadiahnya *

*kepada cik ruby, include sekali size pilihan ex10der anda ok*

TQVM~



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

nieda said...

tahniah pada pemenang..semalam nida masuk blog visitor no 1295.hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya hadiah...nape kiter leh terlepas pandang plak ek...

Fieza79 said...

best nya kpd pemenang..knp leh terlepas ni..hehe

Izan Ishak said...

oohh...k.izan tak berjaya ..huhu..

tahniah kpd sume pemenang!

puterihannan said...

alamak!! first time le plak menang terjah2 camni kat blog.. join pon kebetulan jek terpandang no tu nk dekat2 1299... btw, thanks tuan umah... details kita dh emel kan.. :D

sha_honey_m said...

salam kak huda..kite dah dapat hadiah tadi..sweet sgt2..kte suke =)TQ so much!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi