Friday, November 12, 2010

Popia Crabstick ... terangkat bila makan :)

Sy sudah mencubanya...anda bila pula ? :)
Tadi encik poslaju pin pin kat depan rumah. Sy duk tunggu diala, jam 2.30 baru sampai. Terus sy bukak sampul di bawah ini.



From MamaLyna @ Putrajaya. Semalam MamaLyna aka Kak Ijan postkan.
Apa di dalamnya? Mesti ramai dah tahu kan...popia crabstick. Sy order sampai 2 pack :)
Tamak tak hingat!!!

Lepas tu terus goreng. Memang sedap dan rangup. Terangkat bila makan u! :)
Tp sy advisekan, for those yg ada alergik seafood better dont try la. But if nak try juga no halangan. Sy takla alergik sangat tp ketam ni dah lama sy tak makan, after makan memang start rasa gatal2 kat kaki. Then, lepas tu ok la dah tak gatal, sekejap saja...

Btw, tqvm Kak Ijan! Nanti mahu order lagi yer :)




sedap tau popia crabstick ni :)
jomla try!


Happy weekend u all~



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

nieda said...

tgk kt blog dia hari tu nmpk sedap. nak try buat sendiri lah. mcm senang je.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

dah pernah makan kat rumah suziey sebelum ni...sedap2

Faryza said...

husna ok ke mkn crab?

Nad @ MamaZakwan said...

saya order 4 bungkus, hehe!
pastu lepas dah wat entry kt FB, org kampung pulak nak order jugak =p

eh, salam perkenalan.. :)

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni.

wow..hadiah best tuu..

anyway, kalo ada masa dtg la ke blog saya..

regards,
BLADE EDGE

chugie said...

mesti sedap tu..

pernah x makan popia otak2? sedap jugak..

::Mamalyna:: said...

huda, tq so much coz buat entry...
n tq sebab sudi beli..hehe
Akak jual yer..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi