Tuesday, November 30, 2010

Putera Katak


*image from google*


Ada siapa2 dah tengok cerita ni ke? Semalam dah keluar kan. Sy terlupa pulak nak tengok :)
Macam best tp tak tahula, sy layan kalau jalan ceritanya kelakar, if tak sy malas nak tengok...hehe...

Ada apa dengan putera katak tu? Hehe. Petang ni sy tengokla kut.

Jam 4.30 hingga 5.30pm di TV3 ulangan di TV9 jam 8.30 hingga 9.30pm.
Slot Lagenda menggantikan cerita Ulik Mayang yg tak berapa best tu :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

chugie said...

tengokkkkkkkkkkk!! petang semalam dh tengok cite baru ni. tengok pun kat opis je.. dapat lah layan setengah jam je, sebab kul 5 dah balik.

Jieda said...

Semalam dah tengok.Nampaknya cam best.Boleh terus follow citer tu



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi