Thursday, November 18, 2010

Raya Aidiladha

Semalam tak ada ambil gambar beriya pun macam raya aidilfitri hari tu. Plan asal nak ambil gambar ramai2 semua, last2 tak jadi. Huhu.

Tp sy candid saje gambar2 Husna. So ummi and abahnya tak ada la dalam gambar. Jom layan gambar Husna berbaju raya :)

Kami sedondon pakai baju masa raya aidilfitri hari itu :)



Hi!



main dgn Kak Syifa'


tak tahu apa dia nak...


Tak sempat ambil gambar raya Husna dan si kembar. Macam kalut je, terus pergi tengok orang buat korban :)

till next~

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi