Friday, November 19, 2010

Rezeki Jumaat...yeay!!!

Pagi tadi belum sarapan belum apa2 tp dah mandilah kan, terus buka lappy ni. Jenguk2 SINI. Dan ternyata tuah menyebelahi sy kali ini. Alhamdulillah.

Setelah 3 kali mencuba akhirnya sy berjaya! Amin. Hadiah yg sy dapat pun kira best juga dan pastinya akan menjadi milik si kecil Husna nanti, insyaAllah.

Jom tengok apa sy akan dapat?




ini beg comel...



dan ini...tp hyppo saja :)




inilah resultnya...sy bersyukur sangat...dengan pantasnya sy dapat meneka dan emel kepada Sha @ MOBS. Thanks to MOBS and Aivee Mart untuk penaja hadiah giveaway no 3 ini! TQVM!.




till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

[-suziey-] said...

tahniah..rezeki..comel beg tu

Faryza said...

best nye bila aku nk bertuah plak ni...huhuhu

Izan Ishak said...

tahniah huda..bagus tu, mmg betul2 rezki murah hari jumaat ni kan~

Huda said...

suziey - macih2..comel kan :)

faryza - ikutla tips aku tu :)

kak izan - macih kak :)

SyidaGorjes said...

tahniah!
kalau rajin join GA or contest, mmg berbaloi hasilnya. =)

chugie said...

tahniah huda.. cantik beg tu!

W a n i e said...

tahniah kak huda.. comey sgt hadiah yg kak huda dpt tu.. =)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi