Wednesday, November 10, 2010

Sedapnya kentang goreng

Malam tadi sambil tunggu encik abang pulang from his work (lambat sikit balik), sy pun gorengkan kentang goreng untuk Husna.

Faveret dia ni. Tp tak elok makan selalu sebab berminyak kan. Ada minyak zaitun tu tp belum buka, sy malas nak buka. Last2 goreng dgn minyak masak biasa saja.

Sedap makan panas2 dgn sos cili and mayonis. Ok, mayonis tak bagus untuk ibu2 preggy yer :) Sy makan juga mayonis tu sekali sekala. Hehe.



makan sambil tengok apa? Indahnya Iman kat Astro Oasis tu :)



inilah dia rupa kentang goreng panas dgn sos and mayonis. Sedap2 makan begitu saja. Husna try2 juga cicah sos tu last2 dia suap kat mulut sy :) Pedas katanya...hehe...

till next pulak~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

nieda said...

breakfast tadi pun buat kentang grg.humaira mmg suka. nida wat homemade fries pg td..mood rajinla konon

hadina said...

same lah cm farhah...budak2 mmg suka kot kentang goreng ni... :) nnt bila husna dtg sini, antiey goreng tuk husna n farhah..makan togethet gether :)

mamaAliff @ salmi said...

same goes to aliff la huda..dia pn suke sgt dgn kentang goreng..hehe...smlm mmg ada goreng utk dia..:)

[-suziey-] said...

amboih kemain suka husna ngn kentang goreng yek..aunty nk sket bole sbb aunty pn suka banget kentang goreng..

ApasH said...

sebijik dgn Qaseh..suke benor dgn kentang goreng...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi