Friday, November 12, 2010

Siapa lagi yg tinggal?

Seperti biasa malam tadi mesti sy akan menetap di depan kaca tv kan. Nonton apa lagi if bukan the amazing race asia (TARA).

Gadis India sudah eliminate!!! Sunaina & Dimple~

So now tinggal 5 lagi team yg akan berlumba, debaran makin terasa :) Hah, tak lupa juga...Natasha & Hussein still bernasib baik sebab mereka masih mampu meneruskan cabaran! :)

Good luck Ethan & Khairi!

*sy wonder, yg Muslim agaknya mereka solat Jamakla kan*


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

chugie said...

rajin huda layan siri ni ye.

*azni* said...

cite ape ni?

hadina said...

same ah.. kite takleh miss punye lah..
ina pun tertanya tanya gak soal tu...moga2 tiada yg buruk..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi