Friday, November 26, 2010

Siapa nakal kena ketuk

Dah petang ni kawan2...masa untuk berehat2. Yg mana stress tu, silalah tenangkan jiwa sat lagi nak Asar kan :)

Ala, esok pun dah cuti weekend. Tak payah stress2 sangat :) Husna tidur tu, tenang je tengok dia tidur. Ops! Actually tertidur sendiri tanpa disedari oleh umminya yg sibuk menghadap lappy *sorry sayang :(*

Dia dah kurang nafsu makan nasi sekarang ini, tak tahula apa dan di mana silapnya. Prefer makan makanan lain, adeh. Tak berkhasiat anak ummi ni nanti.

Okla, nak elakkan boring petang2 ni, sila layan piccas Husna sedang mengetuk. Ketuk2 sayang je :) Siapa nakal, nanti Husna ketuk. Toing3x bunyinya.


Selamat berhujung minggu :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

*azni* said...

jgn ketuk aunty sudah la..hehe..

Faryza said...

besar nye.. nk jd lawyer ke sayang oiii

yatie chomeyl said...

baby SN pun ada tukul toing toing nih hehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi