Monday, November 15, 2010

Style Muslimah Terkini

Nowadays, banyak gaya2 terkini dan trendy untuk muslimah kan. Semuanya cantik2 dan yg pastinya menutup auratla.

Antaranya yg kita boleh tengok kat bawah ini. Credit to google untuk pic2 di bawah ni!



cantiknya...kaftan ini....



tak lupa juga kaftan jenis terbaru ini...suit untuk si cilik anda :)





...
..
.







hehe...gaya seorang budak nak solat ni...



tu dia, dah kembang dah kaftan aka telekung dia :)






KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah cantik nya jubah tu...model yang last tu leh tahan jugak gayanya...

Faryza said...

cantik2... klu amir suka tonggeng2 ...solat la tu.wahaha

Izan Ishak said...

ohhooo....comel sangat tu. kaftan merangkap telekung husna...!

*azni* said...

alala,tomei nye husna,gaya nak terbang cam keluangman pon ade..kalah mama dia..

nieda said...

gambar last tu tu boleh jadi model cilik

Huda said...

anje - hehe..kelakar tgk dia pakai selimut wat jubah :)

faryza - hehehe...samela husna :)

kak izan - yup..budak bijak

azni - kan, mcm nak flying je..

nieda - hehehe...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi