Thursday, November 04, 2010

Sudah hits 18904 ++ sebenarnya

Selamat pagi semua :)

Mendung saja di tempat sy ini...nak basuh kain ke tidak yer? Boleh pulak cam tu kan...bukan apa, jemur kang takut lambat keringnya...

Ok, sy kebetulan nak menaip entry tentang hits visitor sy. If kawan2 tengok yg dekat widget pink tu memang nampak masih sedikit total visitor yg datang ke blog sy ini. Sebabnya, sy baru je pakai widget itu. Hampir sebulan lebih rasanya.

But, kalau tengok gambar di bawah ini...itulah sebenarnya total visitor since tak silap sy tahun 2009. Dah 18904 orang kan. Tp untuk lebih fair, sy guna juga widget baru yg pink tu yg sy duk cari visitor 1299 tu sebabnya lebih clear. Lebih nampak from where u all datang. And then, sy as owner blog dia tak kira as visitor kan :)


hits ini since tahun 2009


So, itulah penjelasan sy bg mereka yg tak nampak :) Harap maklum yer.

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

Fieza79 said...

oo mcm tu ke...nmpk nya nk kena tuka jgk widget tu...

chugie said...

ooo lagu tu ka? cek paham dah!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi