Saturday, November 20, 2010

Tupperware Cantik


Comel je sy tengok iklan Tupperware nuffnang tu. Semalam baru dapat katalog tupperware yg terbaru. Rasa macam nak beli jugakla eco bottle tu. Geram and cantik2 warna dia.

Lagipun tupperware memang bagusla dari botol plastik lain kan. Jom p terjah butik tupperware untuk beli barang tupperware! Kalau tak, sy pun boleh tolong belikan, sy dealer juga :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

chugie said...

sy pun suka.. tp tupperware mahal gak kan?

Faryza said...

mahal skit tapi life time warranty ... meh laa join ada diskaun chugie..

Faryza said...

huda.. eco bottol baru ni kecik skit.. sanggat cute. aku pun dah terpikat ni. kat office mmg aku pakai yg besar.. ushhh...lalalalal

wahida said...

salam ziarah huda...saya dah follow awak, kalau sudi follow me back k!!!

nieda said...

suka brand tupperware sejak 2 bulan kebelakangan ni..tgk MIL punya koleksi..beli sikit2 dulu, lama2 nanti mesti byk koleksi

Faryza said...

huda...johan pesan klu nk eco bottol tu kena cepat.. benda paling laju jalan skrang...
to nieda: jom join member laa baru untung..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi