Wednesday, November 10, 2010

Visitor ke 1299 akan dapat special gift

STICKY POST ... SCROLL DOWN 4 NEW ENTRY





Sy ada sedikit baik hati hari ini :)
Sesiapa yg dapat capture no 1299 visitor kat widget seperti di atas tu, sila print screen page yg memaparkan nombor itu and emel details (name, link blog dan alamat) ke nhak_1103@yahoo.com ok!

InsyaAllah, ada hadiah menarik untuk anda yg berjaya capture no tersebut!


TQ~




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

chugie said...

baiknye hati.. murah rezeki huda.

Izan Ishak said...

insyaAllah...sapalah yg dpt tu nnti ye~

zurazari said...

saper la yg bertuah tu kan...

eyndayusoff said...

Kena jenguk selalu ni :-D

Amy Syaquena said...

kalau amy remove pastu tunggu sampai angka tue baru add semula boleh hehehe... huda meh la join baby contest lagi.. kali nie dari penaja ankku..

Zezebel said...

Tak jauh dah ni. Tinggal 40 jer lagi.

hadina said...

alamak...termiss sudah
buka je page ni dah 1300

diana said...

ala..dah terlepas..esok buat lagi ye..hahah



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi