Friday, November 26, 2010

Weekend Ke Mana?

Apa plan kawan2 weekend ni?

Ikut encik abang katanya nak cuti2 tak mo masuk kerja macam weekend2 yg lepas. Penatla tu duk kerja je kan. O/haul 5th Dec baru habis ikut schedule. Tak tahulan macam mana kerja engineer ni, mereka pun masuk sekali duk tengok kerja2 anak buah kan.

Ada plan nak ke MAHA 2010 tu. Tapi confirm ramai manusia tak hengat dan highway from Serdang or Putrajaya tu jam. Ingat lagi tahun2 yg sudah macam tu gakla. Happening sungguh MAHA ni, kalah jom heboh :)

Ada yg nak beli orkid murahla, buah murahla, anak2 pokok la kan. Macam2 ada jual kan. Tak tahula kut menjadi plan kami esok. IF tak jadi, tunggula tahun2 berikutnya pula :)


jom jalan2 :)

Kasihan juga kat Husna tu, duk umah je kan. Tak ke mana2 selain Perak :P Hehe. Kasihan juga kat umminya, duk melangut je kat umah :) Lalalalala...


till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

NM02 said...

dah mula bz ngan minggu kenduri kawen. ergghh....

chugie said...

plan kami: kenduri kendarat untuk sabtu dan ahad.. owh, kenyang perut makan free sokmo!

Faryza said...

mai laa.. bgtau tau klu jd dtg tau..
PET PET buka gerai kat MAHA. aku ada dpt sms..

SyidaGorjes said...

nak cuba duduk rumah dan tidak melakukan online shopping.

Izan Ishak said...

Hi Huda...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

http://diariummi.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

^_^



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi