Saturday, December 18, 2010

2nd baby of Faryza

Selamat pagi Sabtu kawan2 :)

Hujan di Manjung...sejuk je rasanya. Baru lepas breakfast nasi goreng dan keropok :)
Ok, sy mulakan hari ini dengan berita yg menggembirakan...

TAHNIAH kat my bff Faryza sebab sudah selamat melahirkan her 2nd baby boy!!!
Alhamdulillah, malam tadi jam 7.30pm.
Berat baby 3.92kg
Sekarang berada di Az-Zahrah, Bangi.



baby azri adlan pinto
*cilok from Faryza fB*

For those yg nak melawat dipersilakan yer :) Sy jauh tak dapat nak melawat :(
Berdebar nak tunggu my turn pula next year...moga dipermudahkan...amin~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

nieda said...

comelnya baby..nak berjangkit dengan huda lah next year. Humaira dua tahun nanti nak plan for the second junior. hurmm. pasni pun kena c-ser gak, itu yg kena plan 2 thn. dah takde peluang nk bersalin normal. Takpelah redha je..

Izan Ishak said...

comel3...rindukan bau babylah huda. ohhh...tiba2 rasa nak peknen pulak.

ApasH said...

wow besarnya baby..dekat 4kg tu..anyway congrats for ur fren

*azni* said...

comel nye baby..betul kate kak izan tu rindu la plak bau baby..tp izzul msh lg sipi2 ade bau baby..hehe..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah suka nya, Tahnia untuk faryza kita plak teringin nak baby lagik

W a n i e said...

alhamdulillah.... selamat semuanya..

tumpang gumbira.. =)

Nia said...

wah,..wah..akhirnya..penantian faryza berakhir jgk..hehe

EiJa ZaQuaN said...

alhamdullilah..dh selamat bersalin rupenya dia.., eija baru jerk nak wat n3 yg hadiah tupperware dia dh sampai..hik3..,ohh dekat sgt la dgn area rumah eija kat Bangi..tp eija baru perasan pulak n3 ni..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi