Friday, December 17, 2010

4 jam terkandas di jalan Jeli - Gerik

Sesudah Jumaat, hampir seminggu sy tak berbw ke rumah kawan2 dan membaca entry2 terkini mereka. InsyaAllah next week sy akan mula singgah semula ok :)

Sy baru balik semalam from Jeli, lewat jam 8pm sampai Manjung. Encik abang audit stesen jana elektrik tnb pergau 2 hari. Letih lagi. Ada sedikit cenderahati dibeli di Kelantan tu tp takla mahal mana tp boleh la kan. Nanti insyaAllah sy akan umumkan bila dah tak penat :)

Semalam jammed 4 jam dekat jalan Jeli-Gerik. Accident lori panjang bawa baja terbalik di selekoh tajam. Jenuh juga menunggu tp sabar je kan. Line Maxis tak ada, Celcom ada. Boring gak la kan. Ramai yg berkelah :) Driver meninggal, kelindan cedera. Kesian juga, sebab 2-2 melayu. Kira mati syahid la kan sebab meninggal semasa mencari rezeki. Innalillah, alfatihah kepada driver lori tu. Sy tahu pun sebab kami beberapa meter je dari tempat kemalangan. So sempatla jadi reporter tak bertauliah, tengok dekat2. Tp my mom tak bagi pergi dekat sangat...sebab ada mayat kan.

Okla, nanti ada masa sy update lagi yer :) Take care everyone and selamat hujung minggu!!!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

*azni* said...

yeay!huda is back..rindu la kat huda..

Fieza79 said...

ooo sure penat sgt..byk citer nk dgr ni..

cenderahati..kat kiter ade kerr..hehee gurau je..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kita paling tak suka jammed ni kalo balik kampung hubby time raya memang bercinta nak sampai ke kmapung...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi