Wednesday, December 08, 2010

Anak batuk, ummi selsema

*cough*

ok, dah 2 hari sebenarnya sy alami selsema ini.
Rasa berat kepala, nak baring je and tidur. Makan juga ubat selsema.

Husna batuk2 masih tak recover. Demam tu dah ok. Alhamdulillah.
Encik abang pun batuk2 lagi, tp takla teruk.

Oh, weekend ni may be nak balik kg kat Johor. Rindu my mom and dad. Saja nak rest2 kan badan sambil lepak2 di rumah mak kan :)

Boleh jalan2 ke jB, cari seafood kat Senibong lagi. Wow! Sedapnya, Husna tak boleh makan seafood :P So, ummi and abah je la layan seafood nanti. Teringin nak jalan2 Singapore lagi macam masa kecik2 dulu, tp Husna pulak belum buat passport :( Huhu.

Banyaknya waiting list...huhu.. satu2 Huda oii..kang pening pulak :)

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

semoga batuk husna cepat sembuh :)

*azni* said...

semoga huda sekeluarga cepat sembuh ye..

Izan Ishak said...

moga cepat sembuh ye huda n husna~

wan nurul hezrina abd halim said...

minum bnyk air kalu selesma n batuk bleh try madu cket..moga cpt sembuh



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi