Wednesday, December 08, 2010

Artis yang sy pernah jumpa dan bertentang mata

Selama hidup kat bumi Allah ini :) *poyo je bunyinya*...adalah beberapa kali sy berjumpa dan bertentang mata dengan artis2 kita ni. Penting ke? Adeh...saja share moment2 best tu kat blog :)

Antaranya...

1. Vee @ Vanida Imran baca sini


2. Ziela Jalil...


sy di sebelah kanan Ziela...

3. Ryzal kat PWTC masa tu sy staff Alaf 21 kan, jadi time pesta buku international tu memang ramai artis datang kat booth Karangkraf. (patutnya ada gambar sy dan dia, tp dah lost mana tah dalam lappy ni)



4. Cicak Man juga time pesta buku dulu :)


cicak man pun artis ke? :)

5. Pakar motivasi dan boleh juga sebut as artis sebab glamour kan :) Dr. HM Tuah Iskandar, sesekali dia datang premis Alaf 21.


with dr. HM Tuah...

artis paling sy suka jumpa ialah aktor tersohor ini...guess who?




6. Dato' Jins ok :) baca sini
time ni launching novel Alaf 21 juga, sy sempat bergambar bersama Dato' Jins berdua tp mana tah picturenya. Also dengan A Samad Said, sasterawan terkenal Malaysia kan.


tu sy terselit sebelah abang pakai speck tu...

Dan ada lagi beberapa nama macam KRU masa sy darjah 5 kat Kluang, Johor. Mereka buat road tour dengan Esso time tu.

Dato' CT masa kat Kota Tinggi tahun 1997, sy form 1. Kecik2 dah gatal pi tengok artis nyanyi :)

Rahim Jailani, aktor tegap jumpa kat Hospital Seremban, beliau sekeluarga baru lepas accident tp tak serius.

Jaclyn Victor time dia buat show kat Alamanda tahun 2008 kut. Lupa dah.

Siapa lagi yer? Sy pun dah ingat2 lupa...tp yg grand yg kat atas tu la kan. Eceh. Macam bagus je bunyinya :P

Kawan2 pun mesti ramai dah jumpa artis2 glamour kan...seronok juga bertemu dan bertentang mata dengan mereka ni sekali sekala. Lain dalam tv dan tengok LIVE ni kan.


pssst: layankan je la Pn.Huda yg tengah selseme ni...hehe..


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

*azni* said...

wahh,huda tumpang glemer artis2 ye..

Fieza79 said...

sonok juge ye tumpang glamer artis2 kiter ni...

yatie chomeyl said...

mmg best bila jumpa artis esp kalau yg kita minta kan..siap berpeluh2 pastu muka jadi merah sbb malu dna terlebih excited *macam tu lah perasaan akak mula2 dpt jumpa yusry KRU masa form 4* ehehehe

nieda said...

dah lama tinggalkan zaman fanatik jumpa arits. baca entry Huda ni tersenyum balik. Kenangan plg best nieda dpt jumpa dato CT Nurhaliza.

Masa study dulu, best friend suka betul dgn Tam Spider. Selalu kiteorang lepak kt Luncai Emas production semata2 kalau ada TAm lalu. Adalah 2-3 kali jumpa dia. Yang selalu jumpa Azlee Senario tapi G_ T_L.

wan nurul hezrina abd halim said...

hehe besh gak jumpe artis.nurul kalau jumpa nak gak bergambar nak2 era fazira.tapi tak jupe masalahnyer



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi