Friday, December 03, 2010

Bola kelip-kelip

Malam tadi kan atok and wan singgah tidur rumah kami. Then, wan bawakan Husna bola kelip-kelip macam dalam gambar di bawah ini.

Cantik sungguh. Actually, mak long Husna aka my SIL belikan untuk Husna and Syifa' masa mereka pergi cuti2 Malaysia kat Bukit Fraser. Thanks mak long :)

Sy 1st time tengok bola ni, kat tempat lain ada jual ke ek? Hehe. Bukan apa, kalau ada sy nak beli lagi. Suka pulak tengok dia kelip2 bila kita baling and bounce. Tp bila dah tak bounce dia akan pegunla, tak kelip2 lagi :)


tu ball tengah kelip2


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

Fieza79 said...

bdk2 sebesar Husna tu sure la tertarik dgn bola kelip2 tu kan...

ezan said...

wah best nye bola tu. kalo tau kat mana ada lagi nanti huda bgtau k. ezan nak gak.. hehehe...

Faryza said...

amir nk 1 cik husna..hehehe

SyidaGorjes said...

tak penah jumpa bola ni kat area umah.limited edition kot =)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi