Saturday, December 25, 2010

Boring-boringan

Boring...boring...puan rumah sedang berboring2 an :)

Encik abang masuk stesen kejap ada kerja katanya. Me and Husna, adeh apsal lak Husna ni nangis tak sudah2...

Dah siap jemur kain, dah siap lipat kain semalam punya, dah siap kemas dapur tp tak masak lunch kut, ada kenduri kahwin hari ini.

Apa lagi nak buat? Shopping online kang, terbazir duit pulak :P Join contest and GA pun ok gak kan...lalalalala...Oh weekend, nape ko tak best?!!!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

jom kita sama2 pulun join contest & GA tengah boring gak ni

Fieza79 said...

pesal ni Huda..boring ye...meh kita soping2 online je laa...hahaa ilang boringg..

*azni* said...

azni pon duk umah je..kemas umah yg bersepah ni..

Nia said...

shopping online tu menariks tu,..hehe. tapi betul, takut terbeli yg mengarut lak krg.

wan nurul hezrina abd halim said...

shopping mmg menarik pastuh garu kepala sb manyak abis wit.hehe aah pulun contestjerlah.nurul tak chat,mairapun tak chat.pulun tdojer weekend nie



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi