Thursday, December 30, 2010

Cuti 3 hari, ke mana?

Esok cuti, kawan2 pun cuti berblog ke?

Apa nak dibuat yer? May be ramai yg stay rumah je kan, if nak keluar jalan2 khuatir pulak jalan jam orang nak pi Dataran Merdekala konon, Dataran Putrajaya ke kan.

Sy pun tak sure sy buat apa esok sampai Ahad. Ada kemungkinan stay home je. Encik abang tak ada apa2 plan lagi. Kami memang tak pernah plan, jarang benar nak plan apa2. Unplanned banyak :)

Tak sabar nak tunggu budak2 naik sekolah. Time tu jalan tak jammed, barang cenderahati tak mahal mana. Kami nak pergi bercuti next weekend, insyaAllah mudah2 an jadila kan. Dekat je tak jauh mana :)

If sy malas berblog esok, sy nak wish dulula apa2 pun...

Have a great weekend!
Happy new year 2011 Masihi!

Have a safe journey bagi mereka yg akan ke mana2!

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

Izan Ishak said...

huda, k.izan pun tak ke mana2. en abg dah start bz sbb nak branch baru bukak kat bp. so weekend ni consider dia keje jugak...huhu

selamat berhujung minggu ye utk huda n family~

NM02 said...

dating sepuasnya ngan encik suami. hakhakhak...

nieda said...

betul tu, as a housewife mmg best holiday time org dah sekolah..xderlah sesak. Kemama agaknya holiday tu??nieda pun x sabar nk p holiday hujung bln 1..hehe

Ieda Al-Habsyi said...

happy holiday! :)

FaRhAna JoHaRi said...

sama lar dgn kita dok umh je lar jwbnye...:(

chugie said...

cuti.. tp online gak kalau rajin!

W a n i e said...

kak huda, tgk blog kak nia.. akak menang 1st top referrer... tahniah.. =)

Nia said...

Huda, nanti email alamat ke
unlisted_one90@yahoo.com.my ya!

Thanks :)

Mask-roll said...

aku nk p tgk fireworks..konon2 la... acara tahunna dgn hubby kan..hahah. but this year Harith tdo la plak...so sian tgk dia..kitowang pon tgk dr rmh je la.. area rmh aku berdentam dentum til 1230... area sina kan... cantik2 bunga api yg dowang psg... pastu x g mane pon..hubby outstation..dok umah je la... huhuh ahad br kuar..g tmn je..ngeeeeeeeee

wan nurul hezrina abd halim said...

nurul alik melaka sb cian kat hubby dok jaga maira sb nurul sakit mata..mmg sakit tol mata takleh buka.senaknya tuhan jer tahu..so alik kpung ab sane ramai leh jaga maira n nak elak dr berjangkit.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi