Wednesday, December 29, 2010

Dapat goodies beg, siapa tak nak kan :)

Oh ye, semalam lepas chek up dan dapat vitamin kat klinik yasmin, nurse kat dispensari suruh pergi pusat pakar wanita kat sebelah klinik yasmin tu.

Dia kata tunjuk je kupon yg dia beri tu. Ok, sy pun pergila dengan senang hati. Masuk PPW dan tunjuk kupon tu.

Nurse tu tanya, "akak minum susu apa?"
err...sy jawab... "dulu anmum, sekarang ni apa2 pun bantai je..." :)
Nurse tu jawab, " ok, kalau macam tu sy bg susu anmum la yer..."
sy pun yer kan je la...tak faham sebenarnya apa dia maksudkan...

Then, dia datang balik and bawak 1 beg. Goodies beg ok. From Anmum. Nyum2! Best2 dapat benda free siapa tak nak kan? Ada kawan2 yg tak nak ke kalau orang bg goodies beg? Kalau tak nak, better bagi sy je :)



penuh susu je dalam ni dengan beg untuk letak dalam car seat


Nak je sy tanya, sample2 susu lain tak nak bagi ke...tp sy ni ada rasa malu :)

Isk3...kalaula tnb ada panel kat PPW ni, confirm sy chek up sini je monthly sebab tak ramai patients :)

ok, till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

*azni* said...

brg free sape nak tolak kan?

nieda said...

bestnya

~Ifa~ said...

wah bestnya dpt goodies bag.free pulak tuh sapa x mau kan.kalu saya,saya mau.hehehe

chugie said...

bestnye huda.. kalau sy di beri goodies bag tu, memang sy nak!!

Fieza79 said...

bnda free mcm tu sape tanak kan...next checkup g situ lg tau..hehe

SyidaGorjes said...

goodies bag adalah kegilaaku.hahahaaaa



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi