Wednesday, December 22, 2010

Dia takut naik ini

Malam tadi pergi Econsave together dengan atok, paklang and pak anjang Husna. Atok nak beli chewsnut untuk direbus :) Murah kut sampai 1kilo lebih abah sy beli.

Sebelum masuk tu, paklang Husna letakkan dia dalam kereta masuk duit ni. Molek je dia main stereng sambil pusing2 and gelak2 tak takutla tu.

Tiba2 tup2 sy try masukkan 50sen ke dalam kereta tu. Hehe. Si kecik ni kan terus cuak. Takutla tu. Kalut dia cari tangan paklang nak pegang. Dah tiada senyuman atau gelak2 juga aksi pusing2 stereng tadi.



dah gerak2 kereta ni...



muka cuak dah tak senyum...


Kesian Husna kena buli dengan ummi. Bukan buli, sy try je masukkan duit tu... ingatkan dia ok je, rupa2nya dia cuak juga. Hehe.

Moral of the story, jangan sangka air yg tenang tiada buaya :P


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

uhuhuh! amanda pon takut naik itik gergasi tu :)

Nadia arRumaisha said...

hihihih memang nampak muke cuak dia....sian plak

atfina said...

hahah...betol2... kadang2 geram.. sebelum bergerak gerak tuh.. beriya iya nak naik... dah di masukkan duit takot plak ! bertuah sungguh...

Nia said...

hehe,..sama mcm Diha, takutt..

chugie said...

sama cam fatin je ni.. that day kami ke mall, and singgah kat games center, konon2 nak bwk fatin naik kuda pusing2 tu.. last2 die bleh menangis menjerit bila tengok kuda tu pusing2.. ekekek:D

atfina said...

hehe..ramai jugak rupanya anak2 kita yang takut... igtkan anak saya jer.. :p

ApasH said...

Qaseh pon tak ketinggalan tergolong dalam kategori penakut. start je bergerak mende alah tu..start le dia melalak..

wan nurul hezrina abd halim said...

alo cian kat husna kene dera.kalau merah tak mau de dia turun..bis pokai mummy dia dok masuk wit dalam menatang tuh

Huda said...

ieda - same yer :) hehehe

nadia - cuak sgtla tu :)

atfina - tu la psal..sabar je la :)

nia - same ek :)

chugie - wah! same juga rupenye :)

kak apash - hehehe..kelakar kan mereka ni :)

nurul - hehehe..mmg samela..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kalo balqis tak takut langsung naik tak mau turun2 lagik ada la...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi