Wednesday, December 08, 2010

Dulu Lain Sekarang Lain

Semalam tengok WHI kan jam 12pm.

Segmen Dulu lain sekarang dah lain.
Alhamdulillah...sangat cantik lihat Farra 'Bagaikan Puteri' sudah berhijab. I like! :)
Comel je mukanya nampak bersih.


farra
tq google



Selain itu ada Ashraf Muslim, juga sudah berhijrah.
Sy suka tengok artis2 muda kita ni yg awal2 sudah berhijrah. Satu kemajuan.

Sy juga berharap if Ct nurhaliza pun boleh pakai tudung penuh macam Farra tu. Macam Nora. Macam Catriona Ross. Macam Aisyah. Dan ramai lagila. Comel sangat mereka pakai tudung penuh.

Semoga semuanya sama2 dapat berjirah ke jalan yg diredhai Allah, jalan yg penuh dengan hidayah.
Yg penting kena benar2 bertaubat, baru akan muncul hidayah tu...bak kata Ashrafla semalam :)

to kak yatie - ashraf masih pelakon tp semalam dia cakap dalam proses nak fokus pada kerja2 nya yg join perubatan islam tu...slowly dia akan stopla kut berlakon..hehe..



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

*azni* said...

sama2 la kite saling ingat mengingat...

Mask-roll said...

yup..betul.. biler ct nk pakai tdg elok..baru2 ni tgk dia rasmikan lipstik baru poduk dia tu...cam dah xde dah tdg dia...moga dia berubah n dpt hidayat...mcm mereka yg lain..

Fariz Finie Family™ said...

Tunggu dato siti pakai tudung.. mesti comel muka dia..:)

Fieza79 said...

ramai artis kita skrg dah buat perubahan ke jalan yg di redhai...alhamdulillah...

A N A K - A N A K K U said...

insyaAllah...sbg umat islam y lain, kita doakan jer moga puan ct dpt hidayahNya...

yatie chomeyl said...

so Ashraf Muslim dah tak jadi pelakon la eh sekarang ni huda?

Izan Ishak said...

alhamdulillah...makin ramai artis yg dah berhijrah kpd yg lebih baik~

wan nurul hezrina abd halim said...

skang nie ramaikan artis pakai tuduing..sebenarnya lagi manis bertudungkan?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi